Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Stephan Kleinschmidt

Mere om Stephan

Jeg stiller op til folketinget, fordi jeg tror på, at Syd- og Sønderjylland har et stort potentiale, der skal udvikles i stedet for afvikles. Jeg har arbejdet med at skabe vækst og udvikling i grænselandet i mere end 15 år, og nu ønsker jeg at udvide mit engament for Syd- og Sønderjylland. Min fornemste opgave er at skabe perspektiver for min landsdel.

Jeg er i gang med min tredje periode i Sønderborg Byråd, hvor jeg i øjeblikket er formand for Kulturel og Regional Udvikling. Til daglig arbejder jeg som rådgiver for dansk-tysk samarbejde i delstatsregeringen i Slesvig-Holsten. 

Jeg stiller op for Radikale, fordi jeg har en socialliberal tilgang til politik. Målet er en sund økonomi og holdbar velfærd. Samtidig er jeg overbevist om, at de bedste politiske aftaler laves henover midten, både til højre og venstre. Jeg samarbejder med dem, der vil, for indhold er vigtigere end partifarve, og brede aftaler er bedre end smalle forlig.

I min fritid løber jeg gerne en tur langs Gendarmstien eller hygger mig med mine nærmeste i min families sommerhus i Vemmingbund. Om vinteren er jeg altid en tur på ski i de øtrigske alper, og i sommerhalvåret er jeg med på hest, når der rides ringridning i det sønderjyske.

Om mig

Jeg er 38 år og bor i Sønderborg, hvor jeg er i gang med min tredje periode i byrådet, i øjeblikket som formand for Kulturel og Regional Udvikling. Til daglig arbejder jeg som rådgiver for dansk-tysk samarbejde i delstatsregeringen i Slesvig-Holsten.

Jeg er født og opvokset i grænselandet som stolt sønderjyde med rødder i det tyske mindretal. Min fornemste opgave er at skabe perspektiver for min landsdel.